ZÁRVA

Információ

Áraink

Normál Belépőjegy 4 990 Ft / fő
VIP belépőjegy 10 990 Ft / fő - Belépésre és az élményelemek korlátlan használatára jogosít.
Safari csemege 500 Ft / csomag
Zseton 500 Ft / darab
Kiegészítő karszalag 6 990 Ft / fő - Ha a belépéskor elmulasztottad a VIP belépőjegy megvásárlását, a park területén belül kiválthatod az élményelemek korlátlan használatára jogosító kiegészítő karszalagot
Az online vásárolt jegyek után minden jegy mellé 290 Ft / fő kezelési költséget számítunk fel.
Fogyatékkal élő látogatóink helyszíni fizetés esetén igazolványuk felmutatásával 50% kedvezményben részesülnek normál belépőjegyük árából.

Az autós safari útvonal a főbejáratól indul és előzetes foglaláshoz kötött!

A foglalással nem rendelkezőket, illetve azokat, akik kisvonattal szeretnék körbe járni a safari útvonalat, a 2-es számú bejáraton keresztül fogadjuk. Az ott található parkolóban van lehetőség letenni az autót, motort és az élménypark további programjain részt venni.
A jegyvásárlásnál, illetve a foglalásnál kérjük válaszd ki, milyen járművel szeretnéd végig járni a safari útvonalat.

Amennyiben kisvonattal szeretnél körbe menni, kérjük vedd figyelembe, hogy annak használata előzetes foglalás nélkül, érkezési sorrendben történik és a belépőjegy árán túl, további 1 500 Ft / fő felár ellenében vehető igénybe.

A napi első safari vonat 10:30-kor indul, az utolsó vonat 16:30 kor indul.

Két évesnél fiatalabb gyermek ingyen látogathatja a parkot.
Az árak tartalmazzák a Safari Parkba, a Dínó Parkba, a Mini Zoo-ba való belépést, illetve a bemutatóinkon (elefánt tréning, lengőtrapéz bemutató, cirkuszi előadás) való részvétel lehetőségét.
Az élményparkban és a vidámparkban lévő játékok használata, a Ragadozó Safari, a vízibicikli zsetonhoz vagy VIP karszalaghoz kötött, amelyet az Élményparkban külön lehet megvásárolni, 500 Ft / zseton áron.

Váltsd meg VIP belépőjegyedet 10.990 Ft/fő áron, amellyel a Safari Parkba való belépés mellett egy teljes napon át korlátlanul használhatod a park által kínált élményelemeket!

Ha a belépéskor elmulasztottad a VIP belépőjegy megvásárlását, a park területén belül kiválthatod az élményelemek korlátlan használatára jogosító kiegészítő karszalagot 6 990 Ft / fő áron.

Az állatokat kizárólag a parkban vásárolt safari csemegével van lehetőség etetni, 500 Ft / csomag áron.

A foglalás során lehetőleg kerüld a freemail-es email címeket, ugyanis előfordulhat, hogy nem érkezik meg a visszaigazolás! A visszaigazolást kérjük a „Spam” mappában is ellenőrizni!

A programok változásának jogát fenntartjuk.

NYITVATARTÁS

2024Július
HKSZCSPSZV123456789101112131415161718192021222324252627282930311234
Ezeken a napokon nyitva vagyunk
A Richter Safari Park 2024. március 28 - november 10. között, naponta 10:00 -től 18:00 óráig tart nyitva a naptárban ZÖLDDEL jelzett napokon.

KAPCSOLAT

Telefonszám
+36 30 905 5201
Cím
2750 Nagykőrös, Szurdok dűlő 812.
E-mail cím
info@safaripark.hu
GPS koordináta
47.0531037,19.7232846

Csoportos látogatás, osztálykirándulás, céges rendezvény lebonyolítását vállaljuk.

Sajtókapcsolat
press@safaripark.hu
Kizárólag a sajtó munkatársak számára!

Megközelítés

A park Budapesttől mindössze 50 perces autóútra, az ország középső részén, Nagykőrös mellett található, 10 percre Kecskeméttől. Pest megyei matricával az M5-ös autópálya is igénybevehető a lajosmizsei lehajtóig. Itt lehajtva néhány perc alatt megközelíthető a Richter Safari Park, elkerülve a nagykőrösi forgalmat.

Házirend

● Az autós safari útvonalon az autóból, kisvonatból a kijelölt hely kivételével kiszállni tilos! Haladni maximum 5 km / óra sebességgel lehet.
● A parkot mindenki csak saját felelősségre és a szabályok betartásával veheti igénybe.
● A szabadon sétáló állatokat kizárólag a parkban vásárolt eledelekkel etetheted!
● A jármű ablakait vagy teljesen, vagy csak résnyire húzd le. Ha félig húzod le az ablakot az állat feje beszorulhat és balesetet okozhat.
● Abban az esetben, ha egy állat bedugta a fejét az ablakon, ne húzd a nyakára az ablakot!
● Ha nem szeretnéd, hogy az állatok közel jöjjenek, ne húzd le a jármű ablakát.
● A park teljes területén a visszapillantó tükröket be kell hajtani!
● Az állatokat megijeszteni, ütlegelni vagy rájuk dudálni szigorúan tilos! Ha nem tudsz továbbhaladni, várd meg a munkatársunk segítségét.
● A park safari logós autóját minden esetben előre kell engedni!
● Belépőjegy váltása 2 éves kortól szükséges.

Gyik

Az autós safari útvonal, amely a főbejáratól indul, előzetes foglaláshoz kötött!
A foglalással nem rendelkezőket, illetve azokat, akik kisvonattal szeretnék körbe járni a safari útvonalat, a 2-es számú bejáraton keresztül fogadjuk, az ott található parkolóban van lehetőség letenni az autót, kisbuszt és az élménypark további programjain részt venni. A jegyvásárlásnál, illetve a foglalásnál kérjük válasszák ki, milyen járművel szeretnék végig járni a safari útvonalat.
Amennyiben kisvonattal szeretnének körbe menni, kérjük vegyék figyelembe, hogy annak használata előzetes foglalás nélkül, érkezési sorrendben történik és a belépőjegy árán túl, további 1 500 Ft / fő felár ellenében vehető igénybe. Otthonról hozott és ismeretlen eredetű eledellel etetni az állatokat szigorúan tilos!
Az állatokat kizárólag a parkban vásárolt safari csemegével van lehetőség etetni, 500 Ft / csomag áron. A foglaláskor egy órás érkezési intervallumot biztosítunk, azonban számos tényező befolyásolhatja a megérkezést, melyet igyekszünk a park aktuális telítettsége alapján rugalmasan kezelni, azonban mindenkit arra kérünk, érkezzen a foglalt időtartamban! Igen, nyitva vagyunk, de előfordulhat olyan extrém időjárási viszony, ami befolyásolja a nyitvatartást. Erről előzetesen tájékoztatást adunk a közösségi média felületeinken. A megvásárolt belépőjegyek ekkor egy másik napon használhatók fel az aktuális telítettségtől függően. A parkot mindenki saját felelősségre veszi igénybe, mindemellett munkatársaink minden esetben a látogatók és állataink biztonságára törekednek. Ha időpontot foglalsz, lehetőséged van rögtön a foglalás után bankkártyával kiegyenlíteni a belépőjegyek árát. Ha azonban a helyszínen szeretnél fizetni, válaszd a foglalást, melynek összegét a helyszínen tudod készpénzzel vagy SZÉP-kártyával rendezni. A parkban jelenleg csak készpénzes és SZÉP-kártyás fizetésre van lehetőség. A park területére társállatok behozatalára nincs lehetőség. Ez alól kivételt képezhet a fogyatékkal élőket kísérő vagy segítő, megfelelő állategészségügyi státuszú kutya. A látogatást megelőzően az ellátó állatorvosunk ellenőrzi az átküldött oltásikönyvet / útlevelet. A kuponokat a Jegyvásárláson belül a „kupon beváltása” menüre kattintva lehet beváltani és időpontot foglalni. A jogosultság a helyszínen ellenőrzésre kerül. Igen. Ide kattintva van lehetőség tetszőleges értékű ajándékkupon vásárlására. A vásárlás után egy kuponkódot küldünk, amelyet az ajándékozott bármikor fel tud használni az online időpontfoglalás során. A vásárlást követő 1 éven belül. Váltsd meg VIP belépőjegyedet 10.990 Ft/fő áron, amellyel a Safari Parkba való belépés mellett egy teljes napon át korlátlanul használhatod a park által kínált élményelemeket!
Ha a belépéskor elmulasztottad a VIP belépőjegy megvásárlását, a park területén belül kiválthatod az élményelemek korlátlan használatára jogosító kiegészítő karszalagot 6 990 Ft / fő áron. Igen, a parkban jegyre váltható. A kuponokat a helyszínen kell átadni a pénztáros kollégáknak, ezek önmagában belépőként funkcionálnak. Időpontra szóló kifizetett belépőjegyeket visszatéríteni nem áll módunkban, de át tudjuk helyezni nyitvatartási időben, ezzel kapcsolatban kérjük az info@safaripark.hu címünkre küldjön levelet az átfoglalás intézése miatt.