ZÁRVA

Programok

Programok

Válogass kedvedre a Richter Safari Park által kínál programok közül és töltsd el az egész napot a szórakozás és kikapcsolódás jegyében!

Cirkuszi előadás

13:00 és 17:00

Naponta két alkalommal 40 perces cirkuszi előadás tekinthető meg a parkban felállított óriás sátorban. Akrobatáink és artistáink egy igazán látványos bemutatót tartanak, amelynek végén lehetőség van a művészekkel személyesen is fotót készíteni.

Ingyenesen megtekinthető

Ragadozó Safari

30 percenként

A safari park egyik legnagyobb kalandja vitathatatlanul a ragadozó safari, amely során arra alkalmas járművekkel lehetőség nyílik behajtani a csodálatos nagymacskák közé és testközelből megtekinteni őket.

A Ragadozó Safari 10:00 és 17:30 között indít turnusokat. Az utolsó Ragadozó Safari 17:30 kor indul.

VIP karszalaggal vagy 4 db zsetonnal / fő vehető igénybe

Elefánt tréning

12:00 és 15:00

Naponta két alkalommal mozgatjuk át legnagyobb szárazföldi emlőseinket, a csodálatos indiai elefánt hölgyeket. A program során a látogatók bepillantást nyerhetnek a gondozók és az állatok különleges kapcsolatába, amely a teljes bizalomra épül. Találkozzunk az elefántok kifutójánál, ahol külön épített lelátóról tekinthető meg ez a program!

Ingyenesen megtekinthető

LENGŐTRAPÉZ

14:00, 16:00

Új látványos produkció a szabadban felállított lengőtrapéz bemutató. Kivételes tehetséggel megáldott artistáink a magasban kápráztatják el a közönséget különleges trükkjeikkel.
A lengőtrapéz bemutató után a legbátrabbak kipróbálhatják magukat artistaként.
A lengőtrapéz kipróbálásának részleteiről hamarosan bővebb tájékoztatást nyújtunk.

Ingyenesen megtekinthető