ZÁRVA

JEGYVÁSÁRLÁS / ONLINE FOGLALÁS

Vásárold meg jegyed online vagy foglalj időpontot és fizess a helyszínen!

Az autós safari útvonal a főbejárattól indul és előzetes foglaláshoz kötött!

A foglalással nem rendelkezőket, illetve azokat, akik kisvonattal szeretnék körbe járni a safari útvonalat, a 2-es számú bejáraton keresztül fogadjuk, az ott található parkolóban van lehetőség letenni az autót, motort és az élménypark további programjain részt venni.

A jegyvásárlásnál, illetve a foglalásnál kérjük válaszd ki, milyen járművel szeretnéd végig járni a safari útvonalat.

Amennyiben kisvonattal szeretnél körbe menni a safari útvonalon, kérjük vedd figyelembe, hogy annak használata előzetes foglalás nélkül, érkezési sorrendben történik és a belépőjegy árán túl, további 1 500 Ft / fő felár ellenében vehető igénybe.

A napi első safari vonat 10:30-kor indul, az utolsó vonat 16:30 kor indul.

Két évesnél fiatalabb gyermek ingyen látogathatja a parkot.

Az árak tartalmazzák a Safari Parkba, a Dínó Parkba, a Mini Zoo-ba való belépést, illetve a bemutatóinkon (elefánt tréning, lengőtrapéz bemutató, cirkuszi előadás) való részvétel lehetőségét.*

Az élményparkban és a vidámparkban lévő játékok használata, a Ragadozó Safari, a vízibicikli zsetonhoz vagy VIP belépőhöz kötött, a zsetonokat az Élményparkban külön lehet megvásárolni, 500 Ft / zseton áron.


Váltsd meg VIP belépődet 10.990 Ft/fő áron, amellyel a Safari Parkba való belépés mellett egy teljes napon át korlátlanul használhatod a park által kínált élményelemeket!

Ha a belépéskor elmulasztottad a VIP belépő megvásárlását, a park területén belül kiválthatod az élményelemek korlátlan használatára jogosító kiegészítő karszalagot 6 990 Ft / fő áron.

Az állatokat kizárólag a parkban vásárolt safari csemegével van lehetőség etetni, 500 Ft / csomag áron.

A foglalás során lehetőleg kerüld a freemail-es email címeket, ugyanis előfordulhat, hogy nem érkezik meg a visszaigazolás! A visszaigazolást kérjük a „Spam” mappában is ellenőrizni!

Az online vásárolt jegyek után kezelési költséget számítunk fel.

*A programok változásának jogát fenntartjuk.