ZÁRVA

Információ

Áraink

Teljesárú jegy 4500 Ft / fő
Gyerek jegy 4000 Ft / fő
Safari csemege 500 Ft / csomag
Zseton 500 Ft / darab
Az online vásárolt jegyek után minden jegy mellé 290 Ft kezelési költséget számítunk fel.
Az autós szafari látogatása időpontfoglaláshoz kötött! Foglalással nem rendelkezők a 2. bejárat felől tudnak belépőjegyet vásárolni, és az Élményparkból induló kisvonattal tudnak részt venni a szafarin, illetve az ott található parkolóban megállni, és a programokon részt venni.

A gyermek jegy 2-9 éves korig váltható, 10 éves kortól teljesárú jegy vásárlása szükséges.
Két évesnél fiatalabb gyermek ingyen látogathatja a parkot.
A Safari Vonat a belépőjegyen felül 1500 Ft/fő felár ellenében vehető igénybe, előzetes foglalás rá nem szükséges.
Az állatokat kizárólag a parkban vásárolt safari csemegével szabad etetni.

Az árak tartalmazzák a Safari Parkba, a Dínó Parkba, a Mini Zoo-ba való belépést, illetve a bemutatóinkon (elefánt tréning, motoros bemutató,, cirkuszi bemutató) való részvétel lehetőségét*.

Az Élményparkban lévő játékok használata és a Safari Eye, valamint a vízibicikli és a Ragadozó Safari zsetonhoz kötött, amelyet az Élményparkban külön lehet megvásárolni.

A parkban jelenleg csak készpénzes fizetés lehetséges.

*A programok változásának jogát fenntartjuk.

NYITVATARTÁS

2023Május
HKSZCSPSZV123456789101112131415161718192021222324252627282930311234
Ezeken a napokon nyitva vagyunk
Nyitás: Március 31.

Nyitvatartás:
Április-Június. Péntektől-vasárnapig és ünnepnapokon, valamint a tavaszi szünet ideje alatt
Június 16 - Szeptember 3. Szerdától vasárnapig
Szeptembertől: péntektől vasárnapig és ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt

A park saját autóval előzetes időpontfoglaláshoz kötött! Foglalással nem rendelkezők a 2. bejárat felől, csak kisvonattal látogathatják a szafarit.

KAPCSOLAT

Telefonszám
+36 30 905 5201
Cím
2750 Nagykőrös, Pótharaszti út
E-mail cím
info@safaripark.hu
GPS koordináta
47.0531037,19.7232846

Csoportos látogatás, osztálykirándulás, céges rendezvény lebonyolítását vállaljuk.
Ezzel kapcsolatban az info@safaripark.hu email címen tudunk bővebb tájékoztatást adni.

Ha igénybe szeretnéd venni nagyobb társasággal a Safari Vonatot, az alábbi elérhetőségeken tudsz bővebb tájékoztatást kapni és foglalást intézni.
E-mail: info@safaripark.hu
A Safari Vonat a belépőjegyen felül 1500 Ft/fő felár ellenében vehető igénybe.

Sajtókapcsolat: press@safaripark.hu (Kizárólag sajtóügyekre!)

Megközelítés

A park Budapesttől mindössze 50 perces autóútra, szinte az ország közepén, Nagykőrös mellett található, 10 percre Kecskeméttől. Pest megyei matricával az M5-ös autópálya is igénybevehető, a lajosmizsei lehajtóig. Itt lehajtva néhány perc alatt megközelíthető a Safari Park, elkerülve a nagykőrösi forgalmat.

Házirend


● Az autóból a kijelölt hely kivételével kiszállni tilos.
● Haladni maximum öt kilométer per óra sebességgel lehet.
● A parkot mindenki csak saját felelősségre és a szabályok betartásával veheti igénybe.
● A szabadon lévő állatokat kizárólag a nálunk megvásárolt eledelekkel etetheted, az ablakodat csak résnyire húzd le.
● Ha nem szeretnéd, hogy az állatok közel jöjjenek, az ablakodat ne húzd le.
● Az állatokat megijeszteni, vagy rájuk dudálni tilos. Ha nem tudsz tovább haladni, várd meg a munkatársunk segítségét.
● Belépőjegy váltása 2 éves kortól szükséges.
● A park safari autóját minden esetben előre kell engedni!
● A park teljes területén a visszapillantó tükröket be kell hajtani!

Gyik

Az autós szafari látogatása regisztrációhoz kötött! Foglalással nem rendelkezők az Élményparkból induló kisvonattal tudnak részt venni a szafarin, illetve az ott található parkolóban megállni, és a programokon részt venni. A kisvonat a belépőjegyen felül 1500 ft/fő áron vehető igénybe, foglalás ebben az esetben nem szükséges. Otthonról, ismeretlen eredetű táplálékkal etetni szigorúan tilos az állatokat. Azonban a parkban lehetőség van általunk biztosított, megbízható forrásból szerzett csemegékkel etetni az állatokat. A kedvenc állatának a legnagyobb örömet úgy tud szerezni, ha "örökbe fogadja". A foglaláskor egy órás érkezési intervallumot biztosítunk, azonban számos tényező befolyásolhatja a megérkezést, melyet igyekszünk a park aktuális telítettsége alapján rugalmasan kezelni, azonban mindenkit arra kérünk, érkezzen a foglalt időtartamban. Igen, alapesetben nyitva vagyunk, de előfordulhatnak olyan heves esőzések, vagy viharok, amikor nem tudunk nyitva lenni, vagy éppen néhány állat nem látható, mert behúzódnak. Erről tájékoztatást adunk a különböző felületeinken. A foglalások és a megvásárolt belépőjegyek ekkor egy másik napon használhatók fel az aktuális telítettségtől függően. A parkot mindenki saját felelősségre veszi igénybe, de munkatársaink mindenhol a látogatók és állataink biztonságára törekednek. Ha Ön időpontot foglal, lehetősége van rögtön a foglalás után bankkártyával kiegyenlíteni a belépőjegyek árát. Ha azonban ezt nem szeretné, akkor csak egy regisztrációt kap adott számú főre és autóra, melynek egyenlegét a helyszínen tudja kifizetni készpénzzel. A parkban jelenleg csak készpénzes fizetés lehetséges. Igen, a szafari részen az autóban lehetnek házikedvenceitek, míg a park többi részén pedig pórázon. A vásárlást követő 1 éven belül. A gyermekjegyeket az Ajándékjegy beváltása menüre kattintva lehet beváltani, és időpontot foglalni. A gyermekjegyek 9 éves korig válthatók be. A jogosultság a helyszínen ellenőrzésre kerül. Igen. A https://safaripark.hu/appointment?type=gift_ticket oldalon van lehetőség tetszőleges számú felnőtt és gyermek jegy vásárlására. A vásárlás után egy kuponkódot küldünk, amelyet az ajándékozott bármikor fel tud használni időpontfoglalás során.