ZÁRVA

Programok

Igyekeztünk olyan programokat megálmodni és megvalósítani, amelyekkel valóban egész napos kikapcsolódássá válik a Safari Parkunk.
Cirkuszi előadás: 13 és 17 órakor
Elefánttréning: 12 és 15 órakor
Motoros bemutató: 14 és 16 órakor

Cirkuszi előadás

13:00 és 17:00 órás kezdéssel

Naponta több alkalommal 40 perces cirkuszi előadást tekinthettek meg, akrobaták és artisták bemutatójával. Egy igazán látványos programnak ígérkezik, a szerencsésebbek még a műsor végén ki is próbálhatják, hogy milyen artistának lenni. A cirkuszi előadást a belépőjegy ára tartalmazza.

Elefánt tréning

12:00 és 15:00 órás kezdéssel

A szafarizás után naponta különböző időpontokban tekinthetitek meg az elefántkifutónál a tréninget, hogy mennyire okos és intelligens óriásállatok ők valójában. Ezt a programot a belépőjegy ára tartalmazza. A program indulásairól a parkban talál részletes tájékoztatást.

Motoros bemutató

14:00 és 16:00 órás kezdéssel

Egy szintén óriási és látványos szenzáció: több mint 20 méter magasban egy kifeszített drótkötélen fog Simet László világhírű artista végigmotorozni közel 200 méter hosszan a park területén. Korábban ezt a produkciót a londoni olimpia záróünnepségén láthatta a nagyérdemű közönség. A belépőjegy tartalmazza ezt a programot.

Safari Vonat

Csoportok és egyéni foglalók számára is kitűnő lehetőség arra, hogy a kisvonatainkat használva járjátok körbe Safari Parkunkat, még közelebb kerülve csodálatos állatainkhoz. A kisvonat külön térítés ellenében vehető igénybe, a belépőjegyen felül 1000 Ft/fő. A kisvonatok az élményparkból indulnak, külön foglalás nem szükséges rá.

Lovaglás a Safari Parkban

Meghatározott időszakokban a gyerekeknek lehetősége van póni hátán lovagolni a Safari Parkban. A programot a belépőjegy ára nem tartalmazza, külön térítés (zseton) ellenében. A zsetont a zsetonpénztárban tudod megváltani.

Hangulatos séta a Safari tó körül

A Safari Park területén található egy 4 hektáros tó, ami hemzseg a természetes élővilágtól. A tó körül lehetőség van sétálni, a padokon, napágyakon megpihenni, kikapcsolódni, napozni - egy kicsit elvonulni.